Продавець Tvdom розвиває свій бізнес на Prom.ua 1 рік.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
251 відгук
promo_banner
Хрещатик, Київ, Україна
Додати відгук
tvdom7km.odesa
+380 (93) 242-82-11

Кавомолки

Более 38 200 работ на тему «кофемолка»: стоковые фото ...
Кавомолки: якими вони бувають

Кавомолка — це спеціалізоване обладнання, яке призначається для перемелювання цілих кавових зерен. Така техніка є абсолютно незамінним обладнанням для закладів, які спеціалізуються на приготуванні цього напою. Вони можуть купуватися для дому та повноцінного використання в приватних умовах.

Домашні кавомолки можуть бути найпростішими пристроями, які не потребують наявності складних технічних систем. Для побутового використання цілком підійде невелика компактна модель, яка зможе впоратися з невеликим обсягом завдань.

Більш пильну увагу потрібно приділяти вибору пристрою для використання в ресторанних умовах. Зазвичай, у кафетеріях завжди спостерігається збільшений потік клієнтів, тому власники закладу мають подбати про те, щоб техніка впоралася з приготуванням напоїв. З цією метою потрібно звертати увагу на продуктивні пристрої, які можуть за один раз перемелювати чималу кількість кавових зерен. Важливо і час, за який техніка справляється з довіреною нею операцією.

За принципом свого керування кавомолки бувають ручними й електричними. Перші обладнані спеціальною ручкою, за допомогою якої обертають жорсткі елементи, що відповідають за помел. Електричні моделі характеризуються збільшеною продуктивністю. Досить натиснути на одну кнопку, після чого перемелювальний механізм приводиться в дію й самостійно подрібнює кавові зерна. Важливо, щоб електрична модель мала достатню витривалість. Її міцності та потужності має бути досить для багаторазового подрібнення кави.

Ручная кофемолка - какую выбрать? Объясняем кратко и понятно ...

Ви маєте вибір купити ручну кавомолку за доступною ціною, її легко експлуатувати, вона безпечна. Потрібно лише засипати зерна в чашу й почати обертання ручки. Кількість обертів впливає на величину помелу. Зовні часто стилізують під старовинні екземпляри з музеїв.

Кавомолка електрична. Стародавні технології поступилися місцем сучасним, покликаним спростити наш побут. Немає потреби обертати ручку, засинай, вибирай режим, натискай кнопку, насолоджуйся ароматом. Стандартна потужність — 75-260 Вт. Чим вона більша, тим швидше вийде готовий продукт.

Залежно від робочої частини, електрокофемолки поділяють на два типи:

  • жорсткі кавомолки;

  • роторні.

Роторні дешевше, подрібнюють зерна сталевими ножами. Гранули мають неоднорідну структуру та розмір, тому підходять для варіння в турці. Ці пристрої універсальні, крім кави вміють подрібнити горіхи, спеції, цукор. Якщо ви не надто затятий фанат кави, і п'єте її не щодня — це ваш варіант.

Кавомолки жорнові подрібнюють ретельніше, водночас зберігаючи текстуру кави. Обладнають їх конічними або циліндричними дисками. Порошок, який вони подрібнюють, має дрібнодисперсну однорідну консистенцію, що необхідно для приготування в кавових машинах. Дрібний однорідний помел використовується для приготування сортів напою, як-от еспресо, капучино, мокачино, моко. Таке оброблення сприяє збереженню смаку й аромату напою, але воно набагато дорожче. Кавомолка професійна, якою є жорнова кавомолка змусить вас розшаруватися. Кавомолка жорнова дає змогу варіювати величину помелу кавових зерен. Це важливо під час використання в кавових апаратах. Кавомолка механічна або роторна не дасть такого результату.

Основні функції:

-    Місткість. Зазвичай міститься в діапазоні 4-18 чашок. Варто пам'ятати, що ефірні олії окиснюються упродовж пів години після подрібнення. Після напій втрачатиме аромат і міцність. Обов'язково перемелюйте стільки кави, скільки використовуєте за один раз. Приблизно потрібно 6-7 грамів для приготування однієї чашки еспресо.

-    Потужність. Є велика кількість моделей кавомолок професійних, з потужними двигунами. Оптимальне значення для побутових — до двохсот ватів. Великі значення здатні перегрівати каву під час перемелювання, водночас він гіркуватиме.

-    Робочі режими. Кожен виробник прагне залучити споживачів цікавим дизайном і додатковими опціями. Не буде зайвим дозатор порцій і автоматичне блокування від випадкового увімкнення.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner