Вакуумний пакувальник Rotex RVS320-B
2 399 ₴
2 029 ₴
- В наявності
- Код: 0424
Вакууматор, вакуумний пакувальник Rotex RVS320-B
Вакууматор — незамінна річ для тих, хто любить готувати швидко, зберігати довго й безпечно, а їсти смачно та корисно.
Система вакуумного збереження продуктів Rotex RVS320-B — допоможе зберегти вашу їжу свіжою й ароматною тривалий час, захистить продукти від обвітрювання, окиснення, впливу бактерій і грибків.
Можна використовувати для зберігання фруктів, овочів, м'яса, риби, круп і багато чого ще. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін зберігання може збільшитися в рази.
Також можна використовувати для дуже швидкого маринування риби та м'яса. Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування.
Вакуумування вже готових страв і напоїв.
Закатка у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта та телефона, будь-яких документів або карток, що може стати в пригоді мандрівникам.
Rotex RVS320-B — це мініатюрний прилад із великою потужністю, здатний викачувати повітря як із м'яких продуктів, не пошкоджуючи їхню структуру та привабливість, так і з твердих!
Виготовлені з тришарового пластику та покриті захисним від ультрафіолетового випромінювання шаром. Завдяки чому не пропускають повітря, вологу та UV випромінювання. Внутрішній шар-харчовий поліетилен, середній шар поліамід не пропускає повітря, зовнішній шар — ребристий поліетилен, завдяки якому пакет зберігає стабільну форму.
Вакуумні пакети не є одноразовими, їх можна використовувати багато разів. Кількість разів, які їх можна використовувати безпосередньо залежить від дбайливого ставлення в процесі експлуатації.
Пристрій самого паковання досить простий. Ущільнювальна стрічка всередині утворює герметичну камеру, у якій відкачується повітря, а перед нею розміщена нагрівальна спіраль, за допомогою якої здійснюється запаювання пакета.
Кнопка увімкнення й окремий натискний вимикач призначені, відповідно, для автоматичного вакуумного пакування продуктів у спецпакети та ручне паковання без вакууматора в звичайні пакети.
Вакуумний пакувальник Rotex RVS320-B з корпусом із пластику, з кнопками, що фіксують, з боків. Електронна панель панель керування. Максимальна ширина пакета 30 см. LED-індикація роботи. Рулон плівки 5 м у подарунок. Плівка підходить для готування за технологією Су-від.
Для чого потрібен вакууматор:
- Тривале зберігання продуктів. Це можуть бути як фрукти/овочі, так і м'ясо, птиця, риба, різні крупи та інше. Якщо після вакуумування продукти скласти в холодильник, то термін їхнього зберігання може збільшитися в рази. Крім того, під час пакування круп Ви убезпечите себе від харчової молі.
- Оперативне зберігання напівфабрикатів. Ви зможете приготувати заготівки їжі. Наприклад, порізати овочі або фрукти, замаринувати м'ясо тощо, а потім завакуумувати їх у пакет. Завдяки тому, що немає повітря всередині пакета, не відбувається розмноження бактерій, які призводять до псування продуктів, сповільнюються різні хімічні процеси (зокрема окиснення). Навіть через кілька днів продукти матимуть такий вигляд, ніби Ви їх тільки запалювали.
- Приготування їжі за технікою "Сувід", тобто у вакуумі. Цей спосіб приготування дає змогу зберегти всі природні соки страви (зокрема роблять м'ясні), а також його рівномірне приготування.
- Дуже швидке маринування риби та м'яса. Під надмірним тиском, яке створює вакуум, маринад набагато швидше та глибше проникає в пори м'яса, що прискорює процес маринування в рази — буквально 10-15 хвилин вакууму та м'ясо можна готувати! Для шанувальників шашликів вакуумний пакувальник справжня знахідка!
- Закатка у вакуум різних господарських речей. Наприклад, паспорта або телефона, документів чи карток. Особливо може стати в пригоді мандрівникам.
- Вакуумування вже готових страв і напоїв. Якщо у Вас є контейнери зі спеціальними клапанами для відкачування повітря, то Ви можете брати в них із собою їжу, відкачувати повітря й зберігати до настання їх зоряної години. Наприклад, Ви можете взяти із собою обід на роботу на кілька днів вперед і помістити все в холодильник. Вакуум довше збереже свіжість смакових якостей їжі, ніж просто зберігання в холодильнику.
Вакуумний пакувальник Rotex RVS320-B працює у 2 режимах:
- паковання без вакуумізації
- паковання з вакуумізацією
Вакуумний пакувальник Rotex RVS320-B підходить:
- Для тривалого зберігання продуктів (фрукти, овочі, м'ясо, риба, крупи та багато іншого).
- Для оперативного зберігання продуктів (домашні напівфабрикати).
- Для приготування їжі в техніці "Сувід", тобто у вакуумі.
- Для маринування риби та м'яса.
- Для закаблука у вакуум різних господарських речей (паспорт, документи, телефон).
Особливості вакуумного пакувальника Freshpack Pro:
- Компактний вакуумний пакувальник, зручний.
- Пакувальник може працювати у двох режимах: вакуумізація й паковання або тільки паковання. Процес вакуумного паковання займає приблизно 15 секунд (точна цифра залежить від об'єму повітря в пакеті) і закінчується автоматично.
- Гарантія 12 міс. від виробника.
Правила упаковки:
- Використовуйте тільки спеціальні перфоровані пакети.
- Кладіть пакет максимально рівною.
- Заповнюйте пакет не більш ніж на 3/4 обсяги.
- Жирну їжу пакуйте в пакет, попередньо підгорнувши його краї, щоб жир не потрапив у насос.
- Під час пакування м'яких продуктів (наприклад, полуниці) стежте за процесом — щоб не пошкодити ягід.
Основні | |
---|---|
Виробник | Rotex |
Країна виробник | Китай |
Тип | Побутової |
- Ціна: 2 029 ₴